نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی
سرخط خبرها

۳ پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای جبران تعطیلی مدارس| حق‌الزحمه معلمان کلاس‌های تابستانی چه شد؟+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۶۵۰۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵
  • ۱
۳ پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای جبران تعطیلی مدارس| حق‌الزحمه معلمان کلاس‌های تابستانی چه شد؟+ جزئیات
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سه پیشنهاد برای جبران تعطیلات اخیر مدارس گفت: یکی از پیشنهادات بازگشایی مدارس در روزهای پنج‌شنبه است.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در حاشیه دیدار با وزیر آموزش، خانواده و جوانان نیکاراگوئه اظهار داشت: تعطیلی مدارس در دوران کرونا و پس از آن از ابتدای سال تحصیلی بسیار زیاد و بی‌سابقه است. از رئیس جمهور خواهش کردم فکری برای تعطیلی مدارس شود، اما اکنون در صورت بروز هر اتفاقی، تعطیلی مدارس اولین اقدام است و این در حالی است که مدرسه باید آخرین مکان برای تعطیلی باشد.

وزیر آموزش و پرورش درباره برنامه‌های جبرانی برای عقب‌ماندگی تحصیلی مدارس، گفت: چند پیشنهاد داریم که یکی از این پیشنهادها، برگزاری کلاس جبرانی در روز‌های پنجشنبه، دیگری افزایش سال تحصیلی و برگزاری کلاس‌های جبرانی در تابستان است که باید بررسی شود.

نوری درباره ادامه زمان سال تحصیلی یادآور شد: هنوز حق‌الزحمه معلمان در کلاس‌های تابستان با وجود تصویب در ستاد کرونا پرداخت نشده است که باید پرداخت شود. باید بسته‌های جبرانی را برای دانش آموزان در نظر گرفت تا دانش آموزان از برنامه درسی ملی جا نمانند.

نوری درباره برگزاری امتحانات اظهار داشت: اکثر نوبت دوم شروع شده و امتحانات هم مابین آن باید برگزار شود که شب گذشته هم در اطلاعیه‌ای این موضوع را اعلام کردیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره احتمال برگزاری کلاس‌های جبرانی در تابستان و دریافت شهریه از خانواده‌ها توضیح داد: سال گذشته دانش‌آموزان نیازمند آموزش را شناسایی کردیم و با تعامل مناسب با اولیا مخالفتی برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌ها نبود. امسال هم مدارس غیردولتی باید به گونه‌ای عمل کنند که باری از دوش خانواده‌ها برداشته و هزینه‌ای به آن‌ها تحمیل نشود و موضوع را به طریق دیگری حل کنند.

نوری با بیان اینکه بسیار نگران جاماندگی دانش آموزان هستیم که باید به این‌ها رسیدگی شود، افزود: در بخش دولتی هزینه‌ای از خانواده‌ها گرفته نمی‌شود و این مواردی است که برای گزینه‌های کلاس جبرانی باید بررسی شود تا دانش‌آموزان جا نمانند.

وی درباره برگزاری کلاس‌های جبرانی در روز‌های پنجشنبه گفت: این موضوع مطرح شد تا دانش آموزان به صورت اختیاری روز‌های پنجشنبه برای جبران تحصیلی به مدارس بیایند البته درباره کم و کیف حضور دانش‌آموزان باید بررسی‌های لازم انجام شود و زمینه‌های اجتماعی را هم درنظر بگیریم تا به هدفی که ترسیم کرده‌ایم، دست یابیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
0
1
در تابستان دو نوع کلاس که از نوع اول دانش آموزانی که شهریه دریافت کردند و نوع دوم تدریس تثبیت بود که هنوز پرداخت نشده است و جالب توجه این که هزینه یک پنجم پولی که گرفتند کل حق الزحمه معلمان را می توانسته‌اند بدهند. این همه پول چی شد ؟؟؟؟؟به جیب کی رفت؟؟؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->